![]() |
Цитата:
Уже есть :) |
Є в мене такі гайки що їх можна вкрутити в дерево, але отвори для кріплення динаміка (на самому динаміка) розміщені надто близько до отвору для динаміка в передній стінці, тому тих гайок я неможу вкрутити :( Я вже настроївся замінити в ящику передню стінку.
|
Владимир
Аесли попровать мебельные саморезы(те что под шестигранник) вместо гаек??? |
Цитата:
|
Ну а как тогда тебя спасут гайки с винтами? :noidea:
|
Цитата:
|
Чекай, Володя, ти ж під змагання машину робиш - які самонарізи? За правилами тільки гвинти чи болти.
|
Цитата:
|
Тобто, ти хочеш сказати, що всі попередні твої гофровані цацки-пецки мають відношення до звуку? :)
Я про інше - якщо вже стільки зробив для відповідності правилам, то навіщо втрачати потім на дрібницях? Чи ти вже втомився від тої відповідності? Я так бачу, що скоро класи "Соунд онлі" будуть найпопулярнішими :) |
Рост, а вы считаете, применение гофры лишним? Нужно далеко ходить за примерами, к чему может привести отсутствие проводки проложенной по правилам? Кстати, у меня месяца полтора назад загорелось авто из-за неккоректно уложенной проводки.. Хорошо, что я смог быстро всё потушить...
|
Цитата:
По-перше: терпіти не можу коли машина з розібраним салоном, тому вирішив зробити так щоб хватило надовго, а чи буду я приймати участь в змаганнях чи ні - це вже питання 48 :D По-друге я бачив як горить машина... Цитата:
Хіба може хтось щось порадить. Цитата:
|
А почему не попробовать крепление "от обратного"? То есть: вклеить болты, а на них "надеть" динамик и затянуть красивыми гайками?
|
Цитата:
У відповідь на слова Володі: Цитата:
|
Цитата:
А якщо вже так дуже хочеться вкручувати болти/гвинти, то раз - вирізати з листової сталі 3-5мм коло з внутрішнім діаметром, щоб в нього помістився саб, і зафіксувати його всередині ящика, чи навіть ззовні, щоб прямо до нього прилягав саб, насверлити отворів, нарізати різьбу. Два - примокутні планочки, два отвори з різьбою, один для кріплення планки, в другий увійде болт кріплення саба. Та варіантів купа, від маніакальних до елементарних! |
Цитата:
Цитата:
З планочками також варіант, але він більш "маніакальний" :D Дуже вдячний що звернули увагу, і допомогли. ЗІ: Ростику, думаю напроситись до тебе, щоб ти послухав, і може щось накрутив, бо в мене з слухом не альо(коли дороблю все звичайно). |
Рост! В Правилах нигде такого нет - что только ГВИНТИ ТА БОЛТЫ!!! :) В мастерстве да - может оцениваться в определённых классах :)
|
Цитата:
Чесно кажучи, зараз перелистувати правила часу не маю, але тоді що ж це, якщо дійсно такого пункту нема - знову "вльні трактування правил суддями"? |
УВАЖАЕМЫЙ Рост!! При всём моём УВАЖЕНИИ к Вашему таланту ( видел Ваши работы и мало того слушал их - БМВ и судил их -МАЗДА 3 если не ошибаюсь)!!!!!
Отчего у Вас такая ненависть к соревнованиям??? Не от того ли что (давайте лучше в личку) :) Первое! Давайте оперировать фактами и именами! Второе! Вы же не думаете что я защищаю АЯСКА :) Я с УВАЖЕНИЕМ отношусь ко ВСЕМ ассоциациям :) Третье! Извините я не знаю кто такой Халин :( Покажите по протоколу ГДЕ в каких ПУНКТАХ и в каком КЛАССЕ с него сняли ПАРУ баллов :( Четвёртое! Назовите фамилию судьи (есть в протоколе) который по Вашему мнению допустил ошибку :) Пятое! Зараз перелестуйтэ Правила - а потим звынувачуйтэ усих :( Шостэ! В каком классе выступал упоминаемый Вами участник? Оценивается ли в нём мастерство - если да то он правомерно не дополучил свои баллы в мастерстве :( Седьмое! Вы очень всеми УВАЖАЕМЫЙ ЗНАТОК И ПРАКТИК автозвука!!! Ну не хотите - не участвуйте в соревнованиях!!! хотя думаю если бы хотя бы одна из Ваших прекрасно инсталлированных машин вошла в тройку на змаганнях - Вы думаю были бы горды и счастливы :) Да и в заработке шоколаднее - ИМИДЖ поди :D Восьмое! Я - далёкий от автозвука человек который нихрена в этом не понимает :( Я ничего не умею делать своими руками :D Впрочем как и УШАМИ :( Я УВАЖАЮ всех присутствующих как на форумах так и на площадке соревнований :) И в конце концов мне обидно - за какие-то бы ни было поливания грязью ЛЮБЫХ соревнований :( Не заходите в эту ветку - пишите там где теоретики и практики :) Девятое! Извините - я не хотел никого обижать :( |
Ой! Уважаемый Рост! Это я не в той ветке оказался :) Эта же ветка - не о соревнованиях :( Прошу прощения - здесь я точно ничего не понимаю :(
С УВАЖЕНИЕМ!!! |
Ніфіга собі :) Видать не тільки я сьогодні поліефірки нанюхався :)
1. Халін = Halin :) Тільки нашими буквами :) 2. Виступав він в любителях. 3. За кріплення динаміків самонарізами, а не болтами точно бали зняли. Хто судив - я не знаю, я там не був. Але навіщо тоді було б Михаїлу просити мене переробити кріплення на різьбу? От нам прямо таки нічим займатися :) 4. Грязюкою, по-моєму, нікого не поливав. Просто зі здивуванням констатував факт. А також: 5. На заробітки успішні виступи на змаганнях ніяк не впливають. 6. Я не маю ненависті до змагань. Просто завжди відзначаю нелогічність тих чи інших моментів - з моєї, звісно, точки зору. 7. Я не рвуся в смертний бій ж жодною федерацією. Пощо воно мені? :) 8. А що це вас так пройняло? :) Цитата:
ПС. В правила таки заліз. Дійсно, в любителях нема вимоги різьбового кріплення динаміків, а тільки вимога "належного кріплення". Так що від імені теоретиків і практиків виголошую подяку за роз'яснювальну роботу :) |
Текущее время: 22:53. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©