![]() |
|
Файні :D А вже слухав? Який провід використовував7 розпайка з обох сторін однакова?
ПС: Буду всім вдячний хто буде приймати участь (інтерактивно) в створенні мого авто, тобто приймаю всі поради, зауваження, ідеї, тобто зусиллями бажаючих з форуму "зліпимо" мою машину.ЦЕ таке, зрозумійте мене правильно... думаю багатьом початківцям буде цікаво. |
авжеж слухав, провод чернов классик
розпайка с 1й стороні паял єкран с другой нет! |
Цитата:
|
со стороны проца... ну тоже самое... местами не менял.. не успел пошол инстал дальше... и я уже больше недели без музыки :(
|
Цитата:
|
Владимир
Привет ты использовал Гофру Д-16мм? Если да то подскажи какого диаметра ты использовал термоусадочную трубку? А то нашел в Эпицентре, д-19мм и выходит хз что. |
трубка садится в 2 раза! тоесть с 20 до 10мм
|
мне сказали в 4 раза. Она села но почернела(была синяя)и ее чегото покрутило :(
|
Цитата:
А ти чим грів що вона почорніла? Ти її перегрів. Треба феном на низькій температурі, тоді має всаджуватись добре. |
Фена нету,газа тоже.Пришлось пользаваться зажигалкой.
|
|
Від запальнички кращого не чекай :( Фен-позич, розетку на 220 В-орендуй :D А якщо серйозно, то фен таки рулить, кращого результату нічим не доб"шся.
|
зажигалкой тоже можно, если аккуратно. На фото термоусадка немного великовата для данного провода, и была просто перегрета :)
|
Цитата:
Ну и + можно тряпочкой в спирте все эти закопченности постирать - я так и сделал. |
Баян, але все таки, як заставити рамштайнів і найтвіш зазвучати? Тобіш, на що максимально звергути увагу?
Нагадаю: Blaupunkt MP36->EOS AE-390F-> Morel MT 3, Eton RS100 через крос від DLS R6A,->DLS RW6->EOS AE 35T->Challenger PRO 10WB |
Цитата:
|
пару интересных фоток с финала, надеюсь-не боян :D
|
Цитата:
А є результати з фіналу ЕММА? Як там Борис цікаво? |
Друга фотка-те до чого треба прагнути!
|
Текущее время: 14:54. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©