Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Подключить усь от компа (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=7135)

Рост ® 03.10.2010 22:07

Цитата:

Сообщение от Адреналин (Сообщение 78720)
Извините что немного заморочил вас.
Сейчас попробую изложить то что хочу.
1. Усилитель я хочу подключить не для комповой системы.
2. Точнее хочу подключить от ноутбука.
3. Питание могу взять от АКБ
Зачем это???? Просто через мои руки проходит очень много б/у караудио техники и хотелось бы иметь возможность проверять её не подключая в автомобильную систему,
Еще есть такого плана вопрос. Может ли комп конкурировать с магнитолами как ГУ?????? Какие есть "+" или "-".

Пошукай, тут на форумі є про це теми.
Коротко - конкурувати з дешевими головами комп'ютер не може через свою вартість. Якщо збирати повноцінний автомобільний комп'ютер, то його вартість під тисячу уо винесе. Навіть якщо дико економити на всьому, то менше 600-700 точно не вийде.
За ці гроші можна хороший б/у-шний мультибітник взяти.
Якщо говорити без прив'язки до фінансів, то мій комп'ютер, з інтелівською 201-ю материнкою і її набортною звуковою заткне за пояс майже будь-яку голову до мультибітників. Якщо ж через оптичний вихід і зовнішній мультибітний ЦАП - то це вже від ЦАПа залежить, який буде результат.
Плюси - величезний спектр можливостей і, головне, можливість побудувати на компі дуже хорошу систему.
Мінуси - багато мороки в інсталі. На практиці не таке зручне користування, якщо говорити лише про аудіо. Звичайну голову - сів в машину, включив. і вона грає, комп'ютер же видає звучання через півтори-дві хвилини після ввімкнення - завантажитись мусить. Ну і навіть мій, з 25-ватною материнкою, хардом на компакт-флеш, 8-ватним монітором, слімовським двд-приводом таки пару ампер їсть в додачу до підсилювача.
А ще, якщо хоча би не просунутий користувач ПК, то навіть починати нема чого, софт таки треба знати.

alck 03.10.2010 22:15

Цитата:

Сообщение от Адреналин (Сообщение 78720)
Извините что немного заморочил вас.
Сейчас попробую изложить то что хочу.
1. Усилитель я хочу подключить не для комповой системы.
2. Точнее хочу подключить от ноутбука.
3. Питание могу взять от АКБ
Зачем это???? Просто через мои руки проходит очень много б/у караудио техники и хотелось бы иметь возможность проверять её не подключая в автомобильную систему,
Еще есть такого плана вопрос. Может ли комп конкурировать с магнитолами как ГУ?????? Какие есть "+" или "-".

Может ...только тебе нужна будет внешняя USB звуковая карта Creative E-MU 0404 или E-MU 0202 как минимум.
и знание компьютера 100%
Мой ноут просыпается после выключения от силы 5 сек.
А вот мороки в инстале куча. Делали уже....ловит много наводок, очень сильно зваисит от качества кабелей+хороших touch screen мониторов нет одни ускоглазые. А они думаю можно догадаться как отлично работают
Сам думал такое сделать руки не доходят

Текущее время: 22:17. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©