Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Отрицательные отзывы, кидок, недоразумения... (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Непонятка. Як правильно поступити? (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=35436)

игорь 5 25.04.2016 21:59

Re: Непонятка. Як правильно поступити?

А кто интересно просто пришлет вам магнитолу без балла?

Добавлено через 1 минуту
Они же незнакомы как я понял

Володимир 25.04.2016 22:08

Я по просьбі покупця висилав наложкою - так само він мені висилає назад. Просто сподіваюсь на чесність і шо там ніхто нчо не ковиряв.

Arno 26.04.2016 05:39

При получение проверьте серийник или другие отличительные черты своего аппарата.

DDMi 26.04.2016 07:47

Чекаємо інфу про повернення. Можно їти с невеликим акумом або з зарядним для перевірки. На думку прийшло, що жодна добра справа не залишається безкарною...

K.O.S. 26.04.2016 07:54

Цитата:

Сообщение от Revaz (Сообщение 340237)
К HALIN На проверку.

оно ему надо)))) Михаила еще надо уговорить чтобы он проверил его)))

Gres 26.04.2016 08:34

Я снимал видео рабочей магнитолы. Наложенный платеж никак не поможет проверить ее, кроме убедиться, что она приедет:)
Я бы забрал назад наложенным тоже и все.

bolid 26.04.2016 08:39

Я на почте проверяю и усилки и магнитафоны.

b_andriy 26.04.2016 09:24

Тебе розводять, кишки перекинув в свій мафон і про***в болтик , а тобі відправить свій труп в твому корпусі

Цитата:

Сообщение от Володимир (Сообщение 340305)
Просто сподіваюсь на чесність

Вова, яка честність на ОЛХ? на форумі типу оверів, є спеціальна гілка з ненадійними покупцями, там такі історії про ОЛХ шо навіть в голову не вкладається, і повір при наложці теж процесори підмілювали за 10к, тупо на пошті, а в твому випадку він додому забрав, а там шо хочеш можна зробити

Nikowa 26.04.2016 09:35

У меня у друга на новой почте работает его друг и он может взять по наложке вещь для проверки на сколько ему надо.

K.O.S. 26.04.2016 09:42

Цитата:

Сообщение от Nikowa (Сообщение 340333)
У меня у друга на новой почте работает его друг и он может взять по наложке вещь для проверки на сколько ему надо.

Так вот на таких надо жалобу катать руководству. Это нельзя делать! Топаешь с акб или ЗУ и проверяешь под вебкамерой на нп.

b_andriy 26.04.2016 09:45

Ага, в нас на НП а тимбільше на інтаймі камер немає взагалі, про шо йде мова, в великих містах може і є, в малих відділеннях немає. Тут ситуація інша, він взяв додому я так зрозумів а не на пошті перевірив, а вдома вже ... наскільки фантазія позволяє, а болтик скоріш за все, покоцав коли відкручував і шоб не було паліва сказав що його немає

игорь 5 26.04.2016 10:20

Цитата:

Сообщение от Nikowa (Сообщение 340333)

у меня кум работает там. но максимум можно до вечера взять. но можно
это правда

Володимир 26.04.2016 11:00

Ото мене понастрашували - вже навіть незнаю як бути...

Lestatid 26.04.2016 11:35

Внимательно рассмотри аппарат на предмет разбора.

игорь 5 26.04.2016 14:42

очень внимательно смотрите аппарат. вот меня сегодня с олх хотели кинуть. стандартная ситуация.звонит покупатель хочет забрать мои твитера не торгуясь говорит дать номер карты, хотя цена 4100, это меня и смутило. н а потом перезванивают типо приват банк ну и т.д клару я думаю за 5 лет которых она у вас вы знаете хорошо. будьте внимательны пи....сов хватает.

b_andriy 26.04.2016 14:51

Він читав диски перед тим як ти відправив? Тоді незабирай наложкою, нехай пише заяву на відміну наложки, візьмеш додому і добре перевіриш чи то не шлейф про який ти казав, на НП ти ж не будеш дивитись шо всередині, а може він собі тупо лазер перекинув собі
(якщо звичайно ти незнав шо він справді не читає дисків)

тут недавно один штурпак підсилювач 1000.1 продавав на лох.уа наложкою в якому захист спрацьовує постійно, тоже не проканало, тіп перевірив правда на НП а не вдома...

K.O.S. 26.04.2016 15:43

у меня в районном центре полный порядок на нп. вышел с посылкой за дверь - до свидания.

Володимир 26.04.2016 20:29

посилка їде інтаймом... Візьму з собою БЖ, думаю там дадуть перевірити.

b_andriy 27.04.2016 08:10

Так він може включатись з неробочими кишками, він ж його відправив назад бо типу непрацює диск, диски в тебе він читав???

roma t 27.04.2016 12:00

була аналогічна ситуація, відправив підсилювач новою почтою, дзвонить отримувач, каже не працює, а я впевнений, що відправив робочий усілок. Кажу йому, давай відправимо майстру, хай той гляне, чия причина (гроші я не віддавав), майстер сказав, що вина при перевезенні, вони ним так кидали, що щось там пошкодили... я заплатив за ремонт підсилювача, і покупець його назад забрав без всяких проблем! бо він йому був треба! а тут хоче грошей назад.....

Текущее время: 18:03. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©