Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Focal Polyglass 165 VR - вартує своєї ціни?? (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=3227)

Cobox 10.03.2010 11:44

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 51895)
дякую, але паяти я не буду.

якщо хтось може дати пораду щодо комплекту - прошу.)

а зря, лучше уж попаять, результат будет на несколько порядков лучше, чем бюжетный комплект

Raws 10.03.2010 11:49

є хороше польське прислів"я :" Воля Томку, в своїм домку", для тих хто не знає польської передам суть:" в себе в дома можеш робити, шо хочеш"

muztank 10.03.2010 12:09

Зачем было брать такую акустику и рассматривать усь подобного класса,если на провода...50 у.е.?Ну давайте будем народу на кайены ставить резину белоцерковскую.Он тогда будет ездить как положено?Как то безусловно будет,но многого уже себе позволить будет нельзя.Так и здесь:такой комплект существенно ограничит раскрытие потенциала имеющихся компонентов!!!Купи уж усилитель Втрек тогда.

Valera 10.03.2010 12:37

Поняв.
ВіДМОВИЛИ від бюджетних проводів комплектом...

давайте тоді складем не комплектом, а послідовно.
я відшукаю паяльний апарат, десь мае валятись вдома (але це на крайняк)

давайте так - провода - солові, там тільки клеми треба припаяти)) наскільки я розумію?;
провода міжблочні (бажано готові, щоб не клепати, бо ті пімпочки в кінцях нереальної конструкції)..?
ну і акустичні провода....?

я читав інфу роста про кабелі, але я до того морально не готовий, я не знаю як воно мае бути...
за бюджет випригуєм, скільки треба купонів ,скільки і знайду.. ну макс. 1500 грн. більше ніяк

Cobox 10.03.2010 17:52

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 51908)
давайте так - провода - солові, там тільки клеми треба припаяти)) наскільки я розумію?;

не-а... не так, в силовых вообще ничего паять не прийдется, там все под зажим идет.
Цитата:

провода міжблочні (бажано готові, щоб не клепати, бо ті пімпочки в кінцях нереальної конструкції)..?
ну і акустичні провода....?

а вот тут как раз прийдется попаять...
Цитата:

я читав інфу роста про кабелі, але я до того морально не готовий, я не знаю як воно мае бути...
за бюджет випригуєм, скільки треба купонів ,скільки і знайду.. ну макс. 1500 грн. більше ніяк

на данном этапе Одессакабель решает все проблемы, когда у тебя будет за плечами опыт многократных инсталов, у тебя будет стоять мультибитник, и прочие вкусности потенциал которых нужно будет расскрыть, тогда и вернешься к вопросу проводов, да и то скажу по секрету, что многие спрыгивали обратно на Одессакабель, так ак дорогие кабеля не оправдывали надежд... :secret:

Valera 11.03.2010 15:32

то можна сміло на початок купити:

- ПВ-3 - 15 кв. ( 3 метри на "+" і 3 метри на "-" - силового кабелю?
а на масу який брати) ??;
- ПВ-3 - 2,5 кв. - акустичного кабелю. 8 метрів...

які клеми потрібно для акустичних?
і до тої сторони, що підключається в підсилювач силовий кабель.??
тай буду шось паяти потихенько))

Raws 11.03.2010 15:47

Цитата:

Сообщение от Valera (Сообщение 52096)
то можна сміло на початок купити:

які клеми потрібно для акустичних?
і до тої сторони, що підключається в підсилювач силовий кабель.??
тай буду шось паяти потихенько))

ніякі

Valera 11.03.2010 15:55

Цитата:

Сообщение от Raws (Сообщение 52097)
ніякі

вичерпна відповідь......

Meridian 12.03.2010 07:42

К динамикам чаще всего пружинным или винтовым зажимом, а к усилку почти всегда провода крепятся винтовым зажимом, т.е. никаких клемм не требуется, подключается голый провод. Я так понимаю, что провод Одессакабель продается одножильный (в смылсе провод один, а не пара), а тебе на каждый мид и твитер нужно пару тянуть, имей в виду.

Valera 12.03.2010 12:04

Цитата:

Сообщение от Meridian (Сообщение 52200)
пружинным или винтовым зажимом

а можна фото, глянути на них?? дякую

Cobox 12.03.2010 13:10

Одессакабель продает любой провод, есть одножильные, есть и много жильные....

Valera 13.03.2010 20:52

Вложений: 1
Отримав пыдсилювач Audiosystem f4 - 260 хотів підключити на пряму і не зміг запустити..
тобто від акума " + " і "-" до "+" і "-" підсилювача - не запускають його....!!

Що не так роблю??? хз, купував підсилювач Б/У.. скидую фото!
хто що може сказати ???

Valera 13.03.2010 21:10

фото ще -

Valera 13.03.2010 21:28

останніх чотири на силу..... куди там "+", а куди "-" ?? допоможіть....бо все стерто.. по ходу якщо зліва на право, то перший йде "-", а потім "+"

DeRow 13.03.2010 22:22

отписал с ЛС на http://www.autozvuk.com.ua/forum/index.php
ПС ремоут имеется как я и говорил, без него даже китайці не додумаются сделать :)

Valera 14.03.2010 10:11

я розімую підключення так -!!!

ПРАВЕЛЬНО Я ЗРОЗУМІВ ??

Valera 14.03.2010 14:01

Правельно зрозумів, щойно підключив в машині, провірив кожний канал, скажу від нього ФОКАЛИ просто - БОМБА, як вони душевно грають, НІГЕРІВ люпцюють як має бути!)

тільки в мене знову спідкала проблема, провірив усь, потім відключив його, від"єднав всі провода,..
підключив акустику до магнітофона, а вона не працює)))))))) щось перелякався я)) підключив знову усь, все працює ЯК МАЄ БУТИ.....

потім відключив усь, під"єднав акустику до магнітофона, а воно не грає від магнітофона... де я натупив??? чи потрібно цей вихід поміняти... де сила і акустика в магнітофона(взаді)??? я хз.... Мафон як такий - працює, все клацає, світиться і т.д. але не грають колонки....((
МАГНІТОФОН - "піонер 3050 UB"
я хтів ще провірити як грае штатна акустика і момент з"єднання якимісь чином ті провода що йдуть від мафона(акустичними), прикаснулись з проводами від уся(акустичними)...

Valera 14.03.2010 18:32

чи це я спалив підсилювач магнітоли??

Valera 16.03.2010 16:16

Там до того всього провпав "+" в авто... але то фігня, замінив запобіжник "+" на місці, звуку так і немає...

Сьогодні завіз майфун в ремонт, через декілька днів напишу, що в ньому полетіло...

Valera 17.03.2010 14:19

Знайшов в Бабусі 12" невідомого виробника...... =))
завтра скину фото

Текущее время: 17:42. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©