![]() |
Re: Допоможіть Вовці визначитись з покупкою корча
Цитата:
|
Цитата:
|
Зря! И дешевле можно сделать и автомобиль будет из лучших условий эксплуатации
Присмотрись к 9 Лансеру, очень удачная неубиваемая машина, до 10 уе легко можно влезть, но расход на ручке 10л (правда это не VAG но, тоже очень достойная) А так обеими руками за Фабию (бензин, дизель это дело вкуса....) их в Европе в основном для работы берут, наезжают 400-500 тыс и продают нашим, которые омолаживают их до 120-180 тыс (соответствующими с нашими условия эксплуатации) |
Цитата:
Вова, в чем смысл замены радующего пассата на б/у корч от неизвестного продавца? Если не секрет конечно же... Ты считал сколько на расходники при покупке поло или фабии потратишь? масла,жидкости все , фильтра, свечи, ремни, ролики. А там рядом или рейка, или коробка, или подвеска. на таком пробеге это 100%. Если конечно машина не из под хорошего знакомого, который все уже поменял и исправил. Хотя таких нет :) |
Цитата:
|
Вовчик, однажды я спросил у своих автодокторов (у ходовика и моториста) какую машину выбрать
и они в один голос ответили "НОВУЮ! Хоть Таврию, но новую." |
Якщо чоловік є любителем автомобілів, знає, який йому подобається, він ні в кого не буде питатися, що вибрати. Хіба що...
... Чоловік знає, що йому подобається, але купити на даний момент не в стані. Тоді береться щось недороге при покупці і в експлуатації тимчасове, яке можна буде потім без суттєвих втрат, або й в плюсі продати, поки назбирується на бажане. Також може прийти усвідомлення, що не тільки з "купити", але й з "утримувати" улюбленця будуть проблеми, тоді доведеться адаптувати уподобання до реалій і вибрати інше уподобання, доступніше. Але в будь-якому з цих випадків запитання на форумах будуть носити дещо інший і більш конкретний характер. І вибір він все рівно робитиме сам, опираючись на критерії, чи подобається/не_подобається особисто йому. І варіант - чоловік не має явного уподобання. Тоді він задає запитання на форумі, що ж вибрати, даючи список дуже різних за характером автомобілів. І це означає, що вибирати треба в першу чергу за дешевизною обслуговування, надійністю, економічністю, розмірами салону і типом кузова. І саме в цьому випадку варто думати про нову машину. |
Я канеш не знаю, но ездить на таком уродце как фабия или ибица, даже если бы оно 2л/100 км кушало, я бы не смог....
Не в обиду никому. Поло...ну мож быть, раз уж так хоцца фольц груп... Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
...а на счет бреда так скажу.. Расходы на содержание нового тазика за первые три года составили 300$ (имеется в виду ремонт, а не ТО ...да, это с чиповкой двигателя:)). |
Нагадує ситуацію коли купував Таврію: ті хто ніколи на ній не їздили - саме найбільше обсирали.
В Ібіці, до речі, найбагатша комплектація в порівнянні з фабією і поло, мотор який реально пхне, а не тупо жре пальне і ця машина красива, в ній щось є приваблююче... фабія бездушна, а поло ні риба ні мясо отакі мої думки. А коли машина подпбається то глибоко по барабану яка ціна розхідників, витрата пального і т д ... А якщо про практичність, то логан в неконкуренції, тільки логан може подпбатись людям з збоченим почуттям прекрасного, тому це не мій варіант... |
тогда Вован подсобирай чуть на BMW!!! :camptrailer:
никогда не пожалеешь! :fk: |
Вова, так а что с Пассатом то? Ведь тот же сеат не дешевле в содержании будет...
|
Цитата:
Одна заміна ремня ГРМ чого вартує, чи турбіни... Пасат і Ібіца різного класу машини і обслуга інша. |
Цитата:
|
Вова я тебе как то говорил чего не посмотреть за кордоном что нибудь с дизеленышем 2 литровым типа CADDY если уже так фольц нравится .
http://vwbus-club.org.ua/forum/viewt...672028#p672028 Короче говоря сейчас есть зарезервированная до пятницы (куплены билеты выезжать в четверг вечером) машина VW Caddy 2.0SDI 08/2008г.в., просто в отличном состоянии, и максимальной комплектации. Цена уже тут на красных номерах получалась $10300 со всем вместе. О машине всё описал ТУТ. |
максимус, Валодя, ну ненало мені черевика! Дякую, але я хочу гарну машину ане аби їхало;) Ти мене маеш зрозуміти...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата: