![]() |
Re: Вопрос по установке ВЧ
Если важна больше ширина сцены то в треугольники зеркал,если больше глубина и высота то в стойки.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Хіба що ширину сцени будувати за рахунок прив'язки до динаміків, тоді так, смисл такий. Розглянемо конкретний випадок. Мій. При встановленні твітерів максимально широко, в тих самих кутах дзеркал, наскільки можна помістити мої твітери в кути дзеркал моєї автівки, наступає жорстока прив'язка до них, і вони не зводяться з мідбасами в принципі, ні фаза, ні протифаза не ловляться з цього місця. Маю на увазі при зведенні твітера з мідом. Якщо смисл такий в цілому, чому він не працює в конкретному випадку? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Тоді вітаю з досягненням. Напевне, тепер тільки кубки за перші місця збираються з легкістю, тому що в жодній з тих, що регулярно в призах, не чув нічого подібного, щоб і крайні образи на дзеркалах, і в середині ніяких провалів, і все зведено. Круто, напевно, звучить. Вітаю. Цитата:
Взагалі-то я писав до того, що викладений принцип, "хочеш широко - в кути дзеркал, хочеш глибоко - на стійки" дещо помилковий на мій погляд. Це може спрацювати, якщо повезе з салоном автомобіля, а може не спрацювати. А стосовно глибини, так і не буде працювати, тому що глибина залежить від зовсім іншого. І малося напевно на увазі не глибину, а відстань до сцени, яка збільшується, якщо сісти від динаміків подалі. І висота сцени теж мало залежить від того, де динаміки знаходяться. Якщо ж висота асоціюється з їх місцезнаходженням, то мову про відсутність прив'язки я би не вів. |
Цитата:
За кубками еще не ездил:) Цитата:
Цитата:
Конечно же имелось ввиду расстояние до сцены,в треугольнике твитер находится ближе к слушателю значит сцена будет ближе,на стойке дальше будет находится значит и сцена дальше. Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Відсутність прив'язки - це, коли людина сідає послухати і через якийсь час починає тягнутися рукою до дифузора, щоб перевірити, чи він рухається, тому що звукова картинка, здається, що до динаміків не має жодного відношення. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
У меня края сцены не загнуты потому как треугольники находятся чуть ниже(3-5см) уровня глаз. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Если допустим растояние до сцены увеличить,никогда не замечал что происходит с глубиной сцены. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Если использовать процессор - оптимально в углы зеркал (сцена шире будет), если беспроцевая система - наверно самый простой способ померить рулеткой расстояние до до левого мидбасса и поискать такое же расстояние до пищика. Думаю в левый угол лобового стекла на торпеде придется, на стойке расстояние будет меньше. А там отражением или нет ... надо крутить.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Конкретно в моем случае если отодвинуть сидуху см на 20,то глубина сцены увеличивается,но это всё по эммовскому диску 2013 который ох как и жестко прописан к параметрам сцены. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Текущее время: 10:35. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©