![]() |
Re: Посудомоечная машина
Siemens впереди всех, круче тока Morel :D
|
Посудомойка-очень полезная вещь, реально экономит время...А для семьи из трех человек идеальным вариантом будет небольшая , на 6 комплектов. Туда полтаблетки нужно класть
|
Цитата:
бери на 10-12 персон.. |
Сегодня жена помыла терку. Обычная такая, на 4 стороны, с "типо нержавейки"...
Итог - терка в мусорке. Все-таки РЖАВЕЙКА... :D Химия ядерная )))))) |
Якщо відверто, то користь в посудомийній машині бачу у випадку дійсно великої сім'ї, чоловік на 8-10, або якщо ви любите регулярно годувати дома гостей. Оце найприкріше, гарно забавились, усі розійшлися, а ви все прибираєте і миєте гору посуду, серед яких і фужери кришталеві в тому числі.
У всіх інших випадках смислу в цій машині не бачу жодного. Одна тарілка миється 5-10 секунд, якщо вона, звичайно, не лежала перед цим ще зі вчора не мита. Це проблема - потратити пару хвилин на миття десятка тарілок одразу після їжі? Та в посудомийку завантажити це все піде не набагато менше часу. Те саме під час приготування їжі - кожна посудина миється одразу, як тільки звільнилась, а не складається в купу. ІМХО, усі ці проблеми з миттям просто від лінощів і відсутності елементарної самодисципліни. Я не розглядаю випадки, коли в когось алергія на миючі засоби, чи щось подібне. У всіх правил є виключення. Але в загальному якось так. А це можна спокійно користуватись посудом, який подобається, а не тим, який не роз'їсть в посудомийці. |
Очень полезная вещь. Посуда после мойки сухая и не пахнет моющим средством. Плюс экономия воды, а она у нас не дешевая(18 грн. за куб)
|
Цитата:
Таблетки "Большая" пачка 100 или 120 грн хватает на 3-3,5 мес. Соль пачки 15 грн хватает на 2 пачки таблеток Не представляю себя без нее. Запускаем по иногда по 2 раза в день. |
Цитата:
ЗЫ. По причине полного отсуствия гарячего водоснабжения в городе встал вопрос - что ставим на кухню: бойлер или п/мойку? Я выбрал второе Стояки с ванной разные - там стоит бойлер. ЗЫЫ. И попробовали бы вы сказать эти доводы моей жене. Ее ответ был бы слышен во Львове! )))))))) |
Цитата:
Рост :+1: |
Цитата:
|
Бош или Электролюкс.
Мое мнение. Электролюкс рулит дома уже 8 лет никаких поломок.:vo: |
Текущее время: 16:53. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©