![]() |
Цитата:
|
Да в тому шо девятка вдавила найбільший результат по звуковому тиску зі всіх машин всіх категорій і получила 6 чи 7 місце
|
Як тоді розуміти категорію SPL?????????????????????????
|
Результати просто шокували!!!
НЕЧЕСНО!!!!!! |
Нафіга тоді взагалі така категорія присутня. Назвали би "Інсталяція, панти + SPL"
|
Цитата:
|
Біла девятка DRAGSTER, а нарахунок інсталу то взага завал. 123 мерс взяв 2 місце. Як можна оцінити машину тільки за провода і тиск (хоть він був менше ніж в 09)
|
Цитата:
ПОЗОР!!! |
Цитата:
Якщо в тебе трабли в інсталі,то не бузи і видаляй недоліки! Замітив,що в тебе лише "нечесність" щодо суддів "ЕММА"))) :/ |
Може ше на Німеччину чи ше кудась відпрявляти мерса - тюнінг і салон і вигляд - "просто слів нема"
|
у ЕММЫ так всегда было. Инстал + давление = результат
уделите время инсталу и вперед за победами. а лучше всего читать правила перед соревнованиями |
То переіменуйте категорію SPL в категорію інстал, а навіть якщо і були недоліки, то вони були у всіх. І нетреба рівняти іномарки яким 1-2 роки з машинами яким 22
|
А в тій 9 і інстал був несамий поганий і вигляд зроблено було несамо погано, а судді поперекидали 6 чи 7 машин з категорії в категорію 3 рази - бо вони не відповідають категорії. Якого хрена тоді по годині вони робили оцінку інсталу в суботу, а в неділю таке іспалняли. :noidea:
|
Куда вони дивилися і шо вони оцінювали???????????
|
Цитата:
помни, что в поражении ВСЕГДА виноват сам участник, а не правила, судьи или фаза луны. |
А потім ше прийшли і пятьом машинам позрубували бали. Побачивши шо можуть хапанути призові місця в своїх категорія, їх в моменті покидали (прям під час заміру) в вищі категорії - ну хіба так робиться.
|
Я бачив як оцінювали машини, але категорія SPL - це не тюнінг, екстерєр, інтерєр,
|
Да судді самі своїх же правил незнають?
|
Я вже наводи приклад про оцінку інсталу і категорії 6-7 машин причому під час замірів - хоча провіряли день перед тим годину а то і більше
|
я, конечно, свечу не держал(с), но чет мне кажется что как всегда - кто-то не почитал правила ДО соревнований.
Как, впрочем, судя по всему, и ПОСЛЕ :) |
Текущее время: 04:43. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©