Всё об автозвуке

Всё об автозвуке (http://autozvuk.org/forum2/index.php)
-   Бюджетный автозвук и песочница. (http://autozvuk.org/forum2/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Озвучення... крок за кроком (http://autozvuk.org/forum2/showthread.php?t=308)

Володимир 19.08.2008 09:07

Цитата:

Сообщение от Kvass
v mene e para cina akciuna! yakwo ne vuude to ya mau......dav bu navit posluxatu.

НЕ можу з тобою здзвонитись :wallbash: , давай пошвидше появляйся на горизонті :) , і швидше всього що я ту пару ДЛСів в тебе заберу.

Володимир 23.08.2008 23:27

Нарешті дісталися мені DLS RW6 (Kvass :respect: ).Результат перевершив очікування-об"єму їм хватило, слухав в повну полосу, і ніякого бубніння і гудіння не помічено, бас чіткий з хорошим панчем. Цей динамік потребує мощі (150 Вт) і міцного ящика :D
http://content.foto.mail.ru/inbox/vo.../118/i-190.jpg
Серединки вдається поставити як у Маші!Правда дещо прийдеться доробити в штатних пласмасках :) Ящики будуть близько 2 л.
Вчора у Львові не вдалося знайти провід на силу 2Га :( :( :( Є 4 Га, але не знаю чи варто його ставити, бо як виразився Олддад, не хочеться тримати усі в проголодь.
Рост ® ти використовуєш на силу якийсь авіаційний кабель - можеш конкретніше про нього розповісти?
ПС як просовується робота над твоєю вісімкою, щось нема від тебе свіжих фоток :)

Володимир 28.08.2008 21:47

Чергова поїздка у Львів не дала результату в пошуку проводу на 2 Га, а лише купу запитань від продавців:"А що ви будете таке підключати , що вам потрібно ТАКИЙ кабель :) ", але я звик на дурні питання давати дурну відповідь: "зврювальний апарат", відповідав я їм :D , тоді порадили іхати в Епіцентр- там нема. Результат - 4ГА :/ китайского дроту Velas.
Ще є запитання, яке виникло в наслідок розмови з Ростом. Ростик сказав що акустичний провід на саб має бути товстий і максимально короткий. А якщо в мене усь під сидінням, то якого перерізу краще використовувати провід коли саб в багажнику, тобто довжина проводу приблизно 1,5 м?

Рост ® 28.08.2008 22:48

Тих авіаційних уже нема. І ще - Одеса-кабель рулить. Нащо тобі та китайська пародія на мідь?

Володимир 29.08.2008 23:40

Рост ® О, нарешті з"явився! Я думав ти на мене за щось загнівався :)
З силою розібрався,а що скажеш на рахунок дроту для саба?

Рост ® 29.08.2008 23:55

Коли це я на когось загнівувався? :)
А півтора метра на саб - це не правильно, ИМХО. Але спробуй, воно ж у тебе під руками :)

Володимир 10.09.2008 21:48

Вчора була можливість поміряти АЧХ. Результат, так нічого (картинки показати не можу),але є провал більше 6 дБ на 300-400 Гц, тобто плавний спад починається десь від 120 Гц і плавний підйом з 500 Гц Моновуфер порізаний зверху на 180 Гц, СЧ - в повну полосу, ВЧ - кондер на 6,8 мкФ. Еквалайзер по нулях. На слух звук подобається, але хотілось би таки позбавитись цього провалу. В когось є якісь ідеї?

scvosniak 10.09.2008 23:32

пореж свой моновуфер повыше, дотяни до 400...500

Jedy 11.09.2008 08:26

Цитата:

Сообщение от scvosniak
пореж свой моновуфер повыше, дотяни до 400...500

+1 Но ИМХО на 300 нада резать.

Володимир 11.09.2008 22:07

Цитата:

Сообщение от Jedy
на 300 нада резать.

Яким чином , якщо на підсилювачі фільтра НЧ-28-110 Гц, ВЧ-40-160 Гц?(Навіть не 180 як я писав вище)

Jedy 12.09.2008 09:00

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от Jedy
на 300 нада резать.

Яким чином , якщо на підсилювачі фільтра НЧ-28-110 Гц, ВЧ-40-160 Гц?(Навіть не 180 як я писав вище)

Ну , надо иметь правильный усилитель. У меня DLS режет где угодно.
До этого был Аудисон - тоже возможна любая частота подрезки.
Helix DB вроде как тоже вполне себе это позволяет.
У многихпозволяет отрезать "с головы" .

softm 12.09.2008 10:05

Сообщение удалено, - поскольку я не согласен с самоуправством модераторов zvuk.org.ua закрывающих не подходящие под их личные интересы темы про E.O.S.

Olddad 12.09.2008 12:57

Цитата:

Сообщение от softm
...А шо за усилитель, что фильтра нельзя переделать?

Действительно. Что это за усилитель, в котором они ваще есть... :)

Arrt 12.09.2008 13:02

Цитата:

Сообщение от Владимир
є провал більше 6 дБ на 300-400 Гц, тобто плавний спад починається десь від 120 Гц і плавний підйом з 500 Гц Моновуфер порізаний зверху на 180 Гц, СЧ - в повну полосу, ВЧ - кондер на 6,8 мкФ. Еквалайзер по нулях. На слух звук подобається, але хотілось би таки позбавитись цього провалу. В когось є якісь ідеї?

Попробуй изолировать от акустического замыкания СЧ. Или слепи для них ящички.

Володимир 12.09.2008 20:42

Цитата:

Сообщение от softm
А шо за усилитель

EOS AE-390F
Цитата:

Сообщение от Arrt
Или слепи для них ящички

CЧ в ящиках по 1,5 л

Володимир 12.09.2008 20:43

Цитата:

Сообщение от olddad
Действительно. Что это за усилитель, в котором они ваще есть...

А Ви би що на мому місці зробили? Окрім заміни підсилювача - мені подпбається його звучання :yes:

Володимир 12.09.2008 20:59

Є задумка оформити багажник славути так, щоб при відкриванні справляло враження. Потрібно оформити саб в ЗЯ 16 л, розмістити усь. Все дійство має відбуватися за спинкою сидіння, але має забирати як менше місця в багажнику, особливо по довжині (для дит. коляски і спінінгів :) ), тому не хочу стелс в крило. Динамік сабвуфера вивертаємо корзиною на зовні. В когось може є ідеї які я можу втілити в життя?

Olddad 12.09.2008 21:08

Цитата:

Сообщение от Владимир
Цитата:

Сообщение от olddad
Действительно. Что это за усилитель, в котором они ваще есть...

А Ви би що на мому місці зробили? Окрім заміни підсилювача - мені подпбається його звучання :yes:

Не обращай внимания, я сторонник пассивного деления. а 390-й как раз очень удачный усь.

Володимир 12.09.2008 22:22

Цитата:

Сообщение от olddad
Не обращай внимания, я сторонник пассивного деления. а 390-й как раз очень удачный усь.

І все таки, звертаюсь до всіх хто читє мою тему, зрозумійте мене правильно, я кожного вечора сідаю за комп, і шукаю відповіді на свої питання, але найбільше надіюся на звук орг юей, бо хочу щоб мої зусилля при створенні звуку в авто були не марними, і комусь були корисними. тому ваша підтримка мені необхідна найбільше.Дуже тішить що мене підтримує дружина, і навіть збирає мені гроші на нові цяцькі :) , ну і друзі допоможуть добрими ідеями.... і все таки, як сабік вище пустити? Голова дозволяє порізати на 150 Гц-вище не пускає :(

Olddad 12.09.2008 22:38

1. Никак не пойму, какой сигнал приходит на моновуфер. Моно? Как именно организовано?
2. А почему не попробовать его в полную полосу? Что за привычка все резать? Хирурги, блин. Всю энергетику дина убиваете напрочь...

Текущее время: 15:57. Часовой пояс GMT +2.

Перевод: zCarot
autozvuk.org ©