![]() |
Re: SQ в межах розумного.
Цитата:
Приведи доказательства (желательно с графиками) того, как уплывают параметры пассивных компонентов в зависимости, ну пусть от температуры. Я измерял, кстати, у меня есть прибор, например, который может сопротивление лома измерять, т.е. речь о тысячных долях ома. |
Цитата:
Запитання, що краще, пасивна чи активна фільтрація, має стільки ж сенсу, скільки запитання, що краще, бензиновий чи дизельний двигун. Все залежить від умов і цілей. Хороші реалізації можливі як в такому, так і в такому випадку. Це якщо відійти від фетишизму і орієнтації на попадання в конкретні класи в чемпіонаті. Правда, при потребі в крутих порядках чи низьких частотах розділу активні переважають. Добавлено через 20 минут Цитата:
|
Цитата:
|
А что то тема затихла?
|
Тема затихла, бо нічого не відбувається. Звучанням системи я задоволений на даному етапі. Після укріплення посадочного місця МБ і заміни саба звук можна вже вважати звуком, тобто це в корінь інше що було на фіналі в Вінниці.
З настанням тепла система буде доведена до свого завершення, а саме: перероблені подіуми для твітерів, замінено грилі на МБ, належно оформлена сабова ланка, марафет з проводкою. Була спроба перейти на пасивний поділ фронту і таким чином перейти на два канали підсилення фронту, але я таки схиляюсь до повного поканально підсилення. Хотів би ще спробувати виносний проц і плейер ФІІО для відтворення "хайрезів", але зараз це неможливо через брак фінансування свого автозвукового проекту.:) |
Цей проект закритий. Система буде розібрана. Авто на продаж.
До зустрічі в новому проекті. |
Друзів не продаю! Таки вирішив поки залишити машинку, надто вона мені до вподоби... Тому проект триває... Скоро будуть нові фотки.
|
Фух!:yo-ho-ho:
|
Вложений: 8
Отже викладаю обіцяні фото.
Твітери довернуті в чашках на потрібний напрямок, грилі на мідбасах замінено, в багажніку порядок. На фронті легендарні Даймонд Аудіо ХЕКС 600, саб не менш легендарний Джі Ель 10 ЕлБе 4. Система майже настроєна, залишилось виловити блох. Поканальне підключення. Порізка ВЧ 4кГц 12дБ, НЧ 1,5кГц 6дБ - 50Гц 18дБ, саб 40Гц 18дБ - 16Гц 18дБ. |
Вложений: 4
:)
|
А мочему такая порезка??Разве не надо стыковать 4КГц и 4 КГц твитеры и миды?И Т.Д.
|
http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1399148318
http://autozvuk.org/forum2/attachmen...1&d=1399148318 Вова, это действительно то, что ты хотел всем показать? :oh: Если да, зачем? :notknow: |
Цитата:
будет горбище и, вероятнее всего, сёр у мидбаса 4кгц + |
Цитата:
|
Цитата:
не обижайся, но мог же ведь по аккуратнее:friends: и разумного в той проводке нет ничего :stop: |
При відкриванні багажніка перед очима - сток.
А неакуратна проводка, ну звиняйте, мене так влаштовує:) |
А сабу не тесно? Судя по фоткам с установкой беда!
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Саме так, як сказав Олег... :yes3:
|
Текущее время: 08:18. Часовой пояс GMT +2. |