![]() |
Цитата:
Проверь по частям в другом авто. Гу/Усилитель/все остальное. |
Після участі в змаганнях, суддя звернув увагу що якість звуку непогана, як для бюджету, але нема настрою і задоволення від прослуховування :( Судя сказав що ці недоліки швидше за все через відсутність СЧ. тому думаю про переробку системи щось на кшталт як у Маші (2,5 полоска).
Отже в планах: ГУ залишаєм Блау МР 36, залишаєм усь 4 канальний EOS 390, ВЧ в стійки лобового можливо Morel MT-3, СЧ в кіки можливо Eton RS-100 ще не знаю чи в ЗЯ, чи в фрі-ейр, фронтальний сабик в бороду в ЗЯ орієнтовно 10л - динамік ? (бюджет до 60), і це все діло підперти 12' сабом в ЗЯ в багажнику - динамік ? (бюджет до 100) Усь на саб - ?(бюджет 120). Отже вислухаю всі за і проти, буду вдячний за поради що поставити і де придбати компоненти замість знаків питання.Компоненти можуть бути б/у, але в хорошому стані. |
Цитата:
|
Питання залишається відкритим...
|
Цитата:
|
Від підсидільників толку-басу нема взагалі :( Блюшкі себе вичерпали-пора будувати нову систему, хочу відмовитись від ящиків під ж...ою :)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
И так уже, с вашими Алясками у Владимира крышу рвет... советчики... :) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Ну, я правда і більш екстремальні речі радив, але він поки що не ведеться :) Може й добре робить, що не ведеться :D |
Цитата:
|
А, це про домашку мова йде? Але короткохода домашня головка на 5" в машині - це середньочастотник. Боюсь, чути ті 50Гц буде лише на стоянці. Хоча... При нагоді з радістю послухаю.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
ЗЫ Безродный Свен продавался вместе с ящиком, писчалкой и фильтром под маркой SVEN HP-830C, стоил где-то 240 гривен. :) Там как раз два мидбаса в одной колонке. АЧХ естественно померяно в салоне авто с другими писчалками, но с этими мидбасами в дверях. ПРЕДОСТЕРЕЖЕНИЕ! Эти динамики нельзя использовать вместе с автомобильными через пассивные фильтры. И не стоит пробовать их от усилителя ГУ. У них чувствительность 88Дб. (на всякий случай) |
Цитата:
Основна задача як отримати бас від 60 Гц і вміняєму серединку, але позбавившись від підсидільників :noidea: , віддаю перевагу двохполосній системі, але погоджусь на любі експеременти... Сьогодні облазив з рулеткою салон машини в пошуках місця для фронтального сабика-не дуже втішно, так звана борода не є точно по центрі з тунелем на днищі, що ускладнить роботу при виготовленні ящика. Магнітолу прийдеться переставляти на місце центральних повітреводів... Така робота вмагатиме масу часу і сил, тому незнаю чи справлюсь, але з іншої сотрони, я напевно буду перший хто в "Люксі" таке зробить :D |
Цитата:
Перелопатив всю систему, ничего не добьешся, пока не найдешь свои ошибки, а это время (опыт) не стоит спешить... |
Сцена - це один з недоліків, а що рештою робити?От не басять в мене блюшки в підсидільниках, щоб їх можна було нормально стиканути з сабом в багажнику. Чи може хтось знає 5" які зграють в 4 літрах від 70 Гц :) Вже про 60 мовчу. Я прекрасно розумію що 4 літри дуже мало, але інших підсидільників робити вже не буду, куди мені більші, якщо мої, скромних розмірів, ітак пасажири копають ногами :wallbash:
|
Текущее время: 23:50. Часовой пояс GMT +2. |
Перевод: zCarot
autozvuk.org ©